Monday, March 14, 2011

Islamul in viata mea...





Islamul pentru mine reprezinta pace, libertate si liniste. Inseamna a cunoaste Creatorul si sa ma supun Lui, poruncilor date de El si sa traiesc asa cum Allah a decretat.
Este un mod de viata complet format de catre Creator, cel mai bun care poate prezice nevoile si obligatiile individuale.
Islamul este o religie pasnica, moderna, perfercta si logica, prezentarea pe deplin la Allah si evitarea faptelor, pe baza citirii Coranului si Hadith ca ghid si mod de viata.
Este o religie toleranta, de combatere a terorismului si radicalismului, flexibila care nu da dificultati credinciosilor sai.
Religia cea mai actualizata si completa data de Allah pentru a ajunge la o viata fericita pe acest pamant si in Viata de Apoi, daca ne supunem la toate poruncile Lui Allah dupa cum se mentioneaza in Coran si explicat in Hadith.
Urmez aceasta credinta pentru ca am convingerea ca Islamul este dreptate si o adevarata religie cu Cartea Sfanta, nedeteriorata, Coranul dat de Allah prin Profetul Mohammed Trimisul Sau ultim. Prin ascultarea Coranului si Hadith vom fi acceptati in Paradis, portile Raiului vor fi deschide pentru noi.
In ziua Judecatii cu totii ne vom primi rasplata de la Allah, dupa merit, in functie de faptele facute pe pamant care se vor pune in balanta.
Islamul este supunerea completa si totala la vointa Lui Allah.
Este o religie frumoasa plina de pace si lumina. Aceasta este mai mult decat o religie, este un mod de viata pe care Allah l-a randuit pentru noi.
Coranul e mai frumos decat poezia, cand il citesti sufletul si casa ta se umple de liniste.
Cand ne rugam avem o legatura stransa cu Allah si facem acest lucru de 5 ori pe zi pentru a fi aproape de Dumnezeu si de a ne aminti de scopul nostru aici pe pamant. Scopul nostru în viaţă este doar să ne supunem Creatorului în toate acţiunile noastre. De la un zâmbet, de face acte de caritate, a face ceva frumos pentru fraţii şi surorile noastre. Cel mai mic act este o binecuvântare, daca este facuta de dragul lui Allah. Lucrarea lui Dumnezeu nu intră în conflict cu cuvântul lui Dumnezeu, la fel ca în unele religii. Rugăciunea este o parte integrantă a credinţei musulmane şi ocupă mintea zi şi noapte.
Islamul ne invata ce este pacea şi ar trebui să adoptam metodele de pasnice, prin urmare, pentru a deveni neprihăniţi.


No comments:

Post a Comment